Ett företag i Uddevalla som kan det där med betong

God dag mina läsare!

Jag är på ett toppenhumör och det efter att jag fått väldigt goda nyheter i form av att jag har fått tillåtelse att smälla upp ett lager även i Uddevalla. Verksamheten blomstrar och solen skiner, det kan knappast bli bättre. Jag har även fått tag på en liten lägenhet som jag kan hyra i några månader för att kunna vara med i uppstarten. Dessutom så har jag redan hittat ett företag som är experter på betong och som har erbjudit att ta sig an byggprojektet. Det finns inte mycket som är dåligt i dessa dagar. Jag ska träffa byggfirman idag för att förklara hur jag vill ha lagret och förhoppningsvis kan vi börja jobba på en skiss redan i eftermiddag. Det kommer behövas ett utmärkt arbete med betong för det är väldigt tunga maskiner och produkter som kommer ligga på golvet, därför behöves en grund av betong som tål en hel del vikt. Men jag är inte orolig, detta företaget har utfört en rad olika byggprojekt som krävt gedigna kunskaper inom betong. Så nu blir det en flytt till Uddevalla och det ska bli lite spännande, jag har läst väldigt gott om Uddevalla så nu får vi se om staden väger upp till förväntningarna. Jag kommer bo här ett tag och sen får vi se vart det bär av efter det, planen är att expandera företaget så mycket som möjligt och det är jag som har ansvaret för att vara med vid uppstarterna. Så länge vi stannar inom Sveriges ramar så är jag nöjd, för om vi börjar starta upp lager i andra länder så kommer det bli väldigt långa resor för mig och jag är inte så sugen på att spendera några månader i ett annat land utan några som helst vänner eller kollegor. Nu ska jag packa ner det sista innan tåget mot Uddevalla går!

Du gillar kanske också...